Franconia Tap Room

One of the first DFW craft breweries was looking to expand their existing brewery to add a new tap room and biergarten. Located in an industrustial district, the uninspiring surroundings created the perfect opportunity to use shipping containers to create the new space. Our design stacked and offset 40’ long shipping containers to create visual interest that fit in the industrial setting. Conduit worked closely with the owners and the city to obtain the necessary approvals for this unique project. The containers also provides the opportunity to create a sustainable solution by re-using shipping containers. The 2,700 SF building included on overhead door for an indoor/outdoor bar, private seating, porch and patio seating, merchandise, and yard space for live music and games.

Copyright © ​conduit architecture + design, LLC. All rights reserved.

  facebook       instagram       linkedin       houzz